4 de maig de 2016

» 37

Home de Ferro
al Parc de la Pau, de la Tolerància i del Respecte
En un banc d'aquest parc hi ha pintat això
 
M'he enterat que a Fort Apache el qui ha pintat això li diuen Home de Ferro i diuen que es vol casar amb Nube Blanca. Malament perquè el tema no és la boda sinó que li facin veure el que no hi ha.
Es veu que aquest Home de Ferro, de petit, va ser Bolet de Bosc. I la jove Nube Blanca amb qui s'ha de casar està emprenyada perquè diu que l’ha vist volant amb uns ocells i el cert és que tant sols feia vida sana i es portava amb correcció i salut
Això de no anar ben colocat no els senta bé als qui diuen això. Es posen a beure i a mirar pelicules i així tenim la línia. Això sí, Home de Ferro sempre els deixa en evidència tot i ser capaços de fer-lo passar per malalt: tarat o drogadicte, coses així.
Un dia una psicoanalista em va dir que va fer fer-ho. Es veu que fa endorfines com les pastilles. Com podeu veure, si ho fa ella la cosa és normal i està bé. Fins i tot em va dir que en pren. El problema el tenim quan la cosa es torna crònica o de "revista setmanal" que és el que més agrada. I ara, per haver-los tret la crònica, diuen que Home de Ferro és agut. Si senyors, tot un geni. Un diamant en brut és aquest home. No sabeu el que us perdeu
Aquest petit conte de color verd l’he explicat pels qui es pensen que Home de Ferro ha fet això com qui fa uns guixots. S’equivoquen perquè ha costat el seu temps i és una obra entretinguda. No, no ho ha fet cap gamberro sinó un mestre i els de Fort Apache no li volen donar el títol i a sobre el volen matar. Els fa ràbia. Probablement peferirien veure aquí al parc una estàtua del Caudillo. Tenen una obra mestra i són capaços d’esborrar-la a sobre que no els ha costat ni cinc. Imagineu tot el parc així! Podria ser la Capilla Verda amb permís de Leonardo... Seria moderna i contemporània que ja fa temps que toca i podria ser una obra d’art que donaria valor de museu i de galeria a l’aire lliure del Parc de la Pau, de la Tolerància i del Respecte i de tots els parcs i, per extensió, de totes les naturaleses i de tots els mons que és del que es tracta i no d’una bretolada de caps rapats.
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada